Zendow#neo Premium kunststof kozijnen


        


                                     Zendow#neo Premium kunststof kozijnen


Nieuw in het assortiment is het Zendow#neo Premium kunststof kozijn, het kozijn van de toekomst. De profielen worden versterkt met continue structurele glasvezels en voorzien van de unieke en innovatieve Linktrusion-technologie.

Via Deceuninck geldt er een CASH-BACK actie waarmee u tot € 300,- extra korting op de aanschaf van uw Zendow#neo Premium kozijnen kunt krijgen. Klik op de afbeelding hieronder om de voorwaarden te bekijken. 

                                               

 

 

 ISOLEREND EN GELUIDSWEREND

Het Zendow#neo Premium kunststof kozijn levert een superieure energieprestatie tot Uw 0.65 W/m2K en overtreffen daarmee de strengste normen voor lage energiewoningen.

De superieure energieprestatie wordt bereikt door het toepassen van de innovatieve en unieke Linktrusion-technologie. Ze zijn versterkt met continue structurele glasvezels. Dit isoleert vele malen beter dan staal en kan zalfs driedubbel glas dragen. Wilt u weten wat Lintrusion inhoudt, klik dan op de Linktrusion afbeelding hieronder.

Daarnaast houdt ongewenste geluiden buiten. De prestatie van de geluidsisolatie voldoet zelfs aan de geluidsnormen die bij luchthavens gelden.

Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energienota, bekijk dan de bovenstaande energiecalculator.

UITVOERING

Zendow#neo Premium kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar met zowel vlakke profielen (Flex) als verdiepte profielen (Royal). Daarnaast zijn de kozijnen leverbaar in een diversiteit aan kleuren die uit kunt bekijken in het Deceuninck kleurgamma

Wilt u kijken of een bepaalde kleur bij uw woning past, bekijk dan de bovenstaande kleursimulator en overtuig uzelf. De kleur- en materiaalkeuze van uw kozijnen bepaald immers de uitstraling van uw woning. Verschillende types beglazing zijn mogelijk tot 54 mm.

 

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Zendow#neo Premium kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud. Schilderen of oliën van uw houten kozijnen is verleden tijd.

Kunststof is van nature vuil- en stofwerend. Schoonmaken kan eenvoudig met een zachte spons en water en waar nodig met een huishoudelijk (niet agressief) reiningingsmiddel.

Wilt u weten hoe u uw kunststof kozijnen dient te onderhouden klik dan hier.

 

INBRAAKWEREND

Woninginbraken in Nederland nemen steeds verder toe. Om inbrekers te ontmoedigen worden de Zendow#neo profielen standaard versterkt. De profielen zijn hierdoor niet te forceren, zelfs niet met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier. Onder alle omstandigheden behoudt de hele raam- of deurconstructie een perfecte vormvastheid.

Door het toepassen van inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas verlaagt u de kans op woninginbraak. Bovendien is veiligheidsbeslag van het grootste belang. 

Op uw verzoek kunnen wij uw kozijnen voorzien van PADK ventilatiebeslag. Door toepassen van dit beslag kunt u het kozijn naast de draai- en kiepstand ook nog eens rondom 6 mm openzetten. Hierdoor komt verse lucht naar binnen, maar blijven regen en ongedierte buiten. Daarnaast verlaagt  de speciale ventilatiestand de kans op inbraak, omdat het buitenaf niet zichtbaar is dat het raam openstaat en het niet te forceren is.

 

SERVICE

Aftersales en service staan hoog in het vaandel bij Den Dekker Bouw. 

Kunststof is onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij! Een jaarlijkse onderhoudsbeurt van het raambeslag en de afdichtingen is aan te bevelen. Kunststof ramen zijn altijd uitgerust met duurzaam raambeslag. Toch is het aan te raden om af en toe te controleren of het raambeslag gesmeerd moet worden. Zo houd je het zeker in perfecte staat en gaat het jarenlang mee.

Het smeren en nalopen van het raambeslag kunnen wij op afroep voor u uitvoeren. Ook kunt u bij Den Dekker Bouw een onderhoudscontract op uw kunststof kozijnen afsluiten, waarbij wij jaarlijks uw kozijnen nalopen en waar nodig smeren.

 

  Klik op de afbeelding om de volledige brochure te bekijken

                                           
 

                    Terug naar de kunststof kozijnen pagina

 

 

 

 

   

Contactgegevens

Den Dekker 's-Gravenpolder B.V.
Industriestraat 4
4431 NH 's-Gravenpolder 

T: (0113) 311446
E: info@dendekkerbouw.nl

Handelsregister: 22044467
BTW-nummer   : NL8084.54.134.B01

Bankrelaties:
Rabobank IBAN : NL43RABO0328301698
ING IBAN           : NL62INGB0000219773

Bouwvak 2019

Aangepaste openingstijden

22 juli t/m 10 augustus

Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 16.30 uur

Zaterdag van 08.30 uur tot 12.00 uur 


Bouwend Nederland Deceuninck Fundeon